Aanbieding Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis

Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis
€294.00

Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Residentie "de la Forêt". Aan de rand van de plaats, 1 km van het centrum van Montana. In het huis: lift, wasmachine (voor medegebruik, extra). Parkeerplaats (beperkt aantal). Bushalte 400 m. Ski faciliteiten 400 m. Route de Vermala: er rijdt een pendelbus in de winter en vanaf eind juni tot half september. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis

Aantal Sterren
1

Plaats
Crans-Montana

Regio
Wallis/Valais

Land
Zwitserland

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €294.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis de la Forêt - Vakantiehuis

€294.00