Aanbieding Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis

Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis
€534.00

Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Residentie "Le Grand Triolet", van 3 verdiepingen. 450 m van het centrum. In het complex: lift, centrale verwarming, verwarming alleen beschikbaar van 01.12. tot 30.04.. Winkel 400 m, winkelcentrum 800 m, restaurant 400 m, bushalte 300 m, station 900 m. Golfterrein (18 holes) 4.4 km, sportcentrum 2 km, skipisten 1.1 km, langlaufloipe 2 km. Let op: spoorweg in de buurt. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis

Aantal Sterren
1

Plaats
Chamonix

Regio
Noord Alpen

Land
Frankrijk

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €534.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Le Grand Triolet - Vakantiehuis

€534.00