Aanbieding Appartement Type 5a - Appartement

Appartement Type 5a - Appartement
€228.00

Appartement Type 5a - Appartement

Dit ruime hoekappartement met sauna Type 5a bevindt zich op de 1e of 2e etage en is bereikbaar per lift. Ingericht voor 4 personen en voorzien van een open keuken, badkamer met ligbad en aparte douche, tv, radio en cd/dvd-speler. Zoekt u een goedkoop appartement, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Appartement Type 5a - Appartement

Plaats
DE KOOG

Regio
Noord-Holland

Land
Nederland

Vertrekdatum
28-11-2014

Soort Accomodatie
Appartement

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €228.00 bij DeKrim.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

In 1969 richtte een groep doortastende Texelaars uit het noorden van het eiland De Krim op. Zij zagen het belang van toerisme voor Texels Noorden en de noodzaak om deze bedrijfstak in eigen hand te houden. Het begon met een camping. De aandeelhouders brachten een startkapitaal bijeen. Zij werkten gezamenlijk aan de opbouw. Zo groeide De Krim uit tot het vakantiepark dat het vandaag de dag is; een uniek Texels bedrijf. Volkomen zelfstandig en groot genoeg om zijn eigen koers te varen.De afgelopen jaren is fors geïnvesteerd in een verbetering van onze centrale faciliteiten en uitbreiding van onze accommodaties. In onze ogen kan De Krim zich momenteel op vele fronten meten met de beste parken in Nederland.Vakantiepark De Krim is een uniek Texels bedrijf. Texel en De Krim zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat komt onder meer tot uiting in onze leverancierskeuze, personeelsbeleid en de ondersteuning van maatschappelijke en culturele activiteiten op Texel. Deze filosofie wordt gedragen door onze aand

Appartement Type 5a - Appartement prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
DeKrim
Appartement Type 5a - Appartement

€228.00