Aanbieding Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow

Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow
€269.00

Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow

Zilvermeeuw Comfort is een comfortabel en ruim opgezet vakantiehuis. De woonkamer beschikt over en zithoek en open keuken die van alle gemakken is voorzien, met onder andere een 6-pits gasfornuis met wokbrander. Aan beide kanten zijn schuifdeuren die naar de voortuin en naar de veranda en steiger leiden. Geniet van uw ontbijtje op de veranda met uitzicht over het Friese landschap. Via de trap komt u in het souterrain waar zich de slaapkamers en de nette badkamers bevinden. Tevens is hier een berging met wasmachine en droger. Op dit vakantiepark zijn er van maandag t/m de vrijdag bouwwerkzaamheden welke geluidshinder kunnen veroorzaken. Er zijn geen werkzaamheden gepland tijdens de weekenden en de zomervakantie. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
8.7

Plaats
Noordbergum

Regio
Friesland

Land
Nederland

Soort Accomodatie
Steiger. Parkfaciliteiten: bootverhuur, haven, watersport

Longtitude
6.03052187

Latitude
53.22294617

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €269.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Zilvermeeuw Comfort 10 pers - Bungalow

€269.00