Aanbieding ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis

ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis
€343.00

ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis

De elementen voor een perfecte vakantie op vakantiepark Zilverstrand zijn: zon, strand, piraten, een schitterend subtropisch zwemparadijs, meerdere gezellige horecagelegenheden en het sfeervolle centrumgebouw. Het park heeft een mooie ligging en veel voorzieningen, kortom: een vakantiepark met een gouden randje.In het subtropisch zwemparadijs suis je met een vaart naar beneden van de familieglijbaan, in het Turks stoombad zit je heerlijk ontspannen, en in de recreatieve sauna kom je helemaal tot jezelf. Buiten drijven de waterfietsen over het meertje, en langs de oever ziet u veel hengelaars die regelmatig een kanjer van een snoek of karper aan de haak slaan.Het gezellige “Zilverstand Plaza” is een verzamelplaats voor de levensgenieters: een hapje, een drankje en volop genieten!Als u vragen of problemen heeft, dan kunt u altijd terecht bij de vriendelijke receptionisten. Zij helpen u graag met raad en daad. De receptie is  zeven dagen per week open tussen 10.00 u en 16.00 u. Er is helaas nog geen vaste winkel. In het laagseizoen is er geen camping-winkel op het park. Maar in het centrum van Mol, op slechts 10 min. rijden, kunt u heerlijk winkelen.Grote families opgelet! Als u met een groot gezin komt, dan is de Large Family Comforthome precies iets voor u. De extra ruime Comforthome is er voor gezinnen van 8 tot 10 personen, en is voorzien van alle luxe die u tijdens uw vakantie wenst. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €343.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
ZS Large Family Comforthome 10p - Vakantiehuis

€343.00