Aanbieding Vizinho do Murtais - Vakantiehuis

Vizinho do Murtais - Vakantiehuis
€825.00

Vizinho do Murtais - Vakantiehuis

Het Portugese vakantiehuis Vizinho do Murtais is ooit van een eenvoudig landhuisje verbouwd tot een mooi familie zomerhuis. Dit vakantiehuis ligt prachtig op een heuvel, aan een doodlopend weggetje waardoor het veel privacy biedt. Door zijn ligging is het er aangenaam toeven want er waait vaak een verfrissend briesje. Het huis heeft een geweldig uitzicht op sinaasappelvelden en de zee die slechts op 4km van het huis gelegen is. De tuin rondom is 4300 m2 groot en is een subtropische oase met veel schaduwrijke Johannesbroodbomen. Het rijpe fruit uit de tuin zoals vijgen, citroenen, druiven en granaatappels zijn er om gegeten te worden! Het vakantiehuis in Portugese stijl is eenvoudig ingericht maar biedt toch alle comfort. De traditionele vloertegels uit het nabije Santa Catarina creƫren een landelijke vakantie sfeer. Beneden zijn de grote woon/eetkamer, de keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de verdieping is de 3e slaapkamer met badkamer en een terrasje met uitzicht op zee. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vizinho do Murtais - Vakantiehuis

Regio
4-6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €825.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Vizinho do Murtais - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Vizinho do Murtais - Vakantiehuis

€825.00