Aanbieding Vivenda do Arade - Vakantiehuis

Vivenda do Arade - Vakantiehuis
€1225.00

Vivenda do Arade - Vakantiehuis

De villa heeft een unieke landelijke ligging aan de rivier de Arade, vlakbij het stadje Silves. Het is een zeer bijzonder huis: gebouwd naar een zeer hoge standaard en geheel eco vriendelijk (de meeste materialen zijn gerecicled). Dankzij de totale renovatie is het oude boerenhuis getransformeerd in een comfortabele luxe villa. De foto's spreken voor zich! Het water komt uit een bron vlakbij (Fontes de Estombar). De uitzichten vanaf de privé terrassen en tuin naar rivier met zijn oevers, heuvels met onbedorven natuur zijn geweldig. Vivenda do Arade heeft een prachtige tuin met verschillende houten veranda's in combinatie met kleurijke planten en bloemen. De terrassen liggen op verschillende niveau's met zowel zon als schaduw en prachtige uitzichten. Het grote overdekte terras met grote tafel is de perfecte plaats om buiten te eten. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vivenda do Arade - Vakantiehuis

Regio
8-10

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1225.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Vivenda do Arade - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Vivenda do Arade - Vakantiehuis

€1225.00