Aanbieding Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis

Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis
€3395.00

Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis

De mooie, oorspronkelijk onder architectuur gebouwde stadsvilla ligt opeen werkelijk prachtige locatie: op slechts 50 meter van het mooiestrand van Praia da Rocha tePortimão. Deze in 1930 gebouwde villa is oorspronkelijk door de 2epresident van Portugal aan zijn dochter geschonken. Nu, 80 jaar later,heeft een Nederlandse familie dit huis verworven en vollediggerestaureerd!De villa is zeer luxe en smaakvol ingericht naar een hoge standaard.Het concept van verhuur is wat anders dan anders en vrij uniek: tijdens uw verblijf staat, indien u dat wenst, een gastheer tot uw beschikking!Wilt u dat hij boodschappen doet? Prima. Een barbecue voorbereiden? Ook goed. Ook kan hijexcursies organiseren, uw lokale gids zijn als u bijvoorbeeld Lagos ofSilves wilt gaan bezoeken. Hij staat, samen met zijn 8 persoons busje tot uw beschikking. En dit alles inclusief in de prijs.Het is echt genieten bij het zwembad met uitzicht naar zee. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis

Regio
6-12

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3395.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Vivenda Praia da Rocha - Vakantiehuis

€3395.00