Aanbieding Villa Ruggero - Vakantiehuis

Villa Ruggero - Vakantiehuis
€850.00

Villa Ruggero - Vakantiehuis

Het huis ligt op een compleet omheind stuk grond van 2500m2, bij de glooiende heuvels van het landschap rond de stad Caltagirone, slechts 4km verderop waar u alle basisvoorzieningen aan zult treffen. Gasten beleven veel plezier aan de grote veranda, gemeubileerd met tuinmeubelen met uitzicht over het mooie zwembad van 14x7meter, geopend van 1 mei tot 30 oktober, en de goed onderhouden Mediterrane tuin met gazon, tropische planten, palmbomen en bloemen. Verder ziet u buiten de oven op hout, barbecue, douche, eigen parkeerplaats, een tuin en een boomgaard. Het is een hoek van vredige rust, waar u kunt fruit plukken direct uit de boomgaard en de botanische tuin, beiden beschikbaar voor de gasten. U kunt ontspannen in de warme zon van Sicilie terwijl u ontspant bij het zwembad voor een verfrissende duik of zelfs luieren op het gazon in de schaduw van een grote boom, met uw favoriete boek in uw handen en een goed glas Siciliaanse wijn. Privacy, ontspanning, ruimte, alles te vinden op een plek. Een ideale plek als u wilt genieten van de lente- en herfstvakantie naast de zomervakantie. De temperatuur op Sicilie is eigenlijk van eind april tot eind oktober zeer plezierig. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Ruggero - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €850.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Villa Ruggero - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Villa Ruggero - Vakantiehuis

€850.00