Aanbieding Villa Montinho - Vakantiehuis

Villa Montinho - Vakantiehuis
€715.00

Villa Montinho - Vakantiehuis

Een bijzonder huis met een adembenemend uitzicht naar de kust. Zo kan met dit gezellige huis het beste omschrijven. Het is genieten op de veranda voor het huis met uitzicht naar zee. Ook vanuit de woonkamer is het 180 graden uitzicht door de schuifdeuren heen geweldig.Behalve de veranda om relaxen en te eten zijn er nog verschillende andere (gedeeltelijk overdekte) zitjes rond het huis.Het huis is in Portugese stijl gebouwd getuige bijvoorbeeld de Sante Catarina vloertegels en heeft een landelijk uitstraling. Rondom ligt de prachtige tuin (1500m2) met grasveld en mooie begroeiing van inheemse planten en bomen. Het zwembad wordt gezuiverd door een gezonde zoutwateroplossing.Het is een heerlijk zomerhuis, maar ook in de winter is het, dankzij de centrale verwarming, een goede plek om te verblijven. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Montinho - Vakantiehuis

Regio
6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €715.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Villa Montinho - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Villa Montinho - Vakantiehuis

€715.00