Aanbieding Villa Gomes - Vakantiehuis

Villa Gomes - Vakantiehuis
€1245.00

Villa Gomes - Vakantiehuis

Villa Gomes is een bijzondere villa. Het huis ligt in een bijna parkachtige tuin met groot zwembad, enorme jacuzzi (diameter van 10m!) en een kleine putting green met 3 holes.De tuin is wel dé trekpleister. Prachtige bloemen en bomen, goed onderhouden grasvelden en de kleine waterval die 's avonds verlicht wordt geven een relaxed vakantiegevoel!Zowel vanuit de grote woonkamer en de eetkamer is er via grote deuren toegang tot terras met eettafel en de tuin en zwembad. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Gomes - Vakantiehuis

Regio
8

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1245.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Villa Gomes - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Villa Gomes - Vakantiehuis

€1245.00