Aanbieding Villa Glorinha - Vakantiehuis

Villa Glorinha - Vakantiehuis
€1055.00

Villa Glorinha - Vakantiehuis

Villa Glorinha is een gerenoveerde boerderij (juni 2012). Onder leiding van bekende architecten uit de Algarve is de villa, met behoud van originele details, omgebouwd tot een luxe villa.Naast de woonkamer met open keuken en vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer heeft de villa een grote tuin met prachtig zwembad. Aansluitend aan het huis is er een groot overdekt terras met tafel en stoelen. Hier kan heerlijk worden gegeten met uitzicht over tuin en zwembad naar de heuvels in de verte. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Glorinha - Vakantiehuis

Regio
8

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1055.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Villa Glorinha - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Villa Glorinha - Vakantiehuis

€1055.00