Aanbieding Villa Ferrel - Vakantiehuis

Villa Ferrel - Vakantiehuis
€965.00

Villa Ferrel - Vakantiehuis

Op 5 kilometer afstand van Lagos en dichtbij het strand van Praia de Luz ligt deze mooie villa. Het huis is vrij gelegen en heeft rondom een geweldig uitzicht. Het grondstuk is 14000 m2 groot en heeft een gevarieerde mediterrane begroeiing: palmbomen, citrus- en olijfbomen, bougainville en een grote kurkeik.Het gedeeltelijk overdekte terras voor het huis ligt op het zuiden. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over het privé zwembad naar het omringende heuvellandschap. Het is heerlijk vertoeven op een van de terrassen met ligbedden. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Ferrel - Vakantiehuis

Regio
4-10

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €965.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Villa Ferrel - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Villa Ferrel - Vakantiehuis

€965.00