Aanbieding Villa Algoz - Vakantiehuis

Villa Algoz - Vakantiehuis
€2500.00

Villa Algoz - Vakantiehuis

Villa Algoz is een rolstoel paradijs: een ideale rolstoelvriendelijke villa voor gehandicapten met hun vrienden en familie. Deze zeer luxe rolstoelvriendelijke villa is compleet gerenoveerd. U kunt deze villa huren met of zonder ontbijt, lunch en/of diner. Er kan voor verpleging/verzorging gezorgd worden; indien nodig 24 uur per dag, voor het zetten van een kop thee tot professionele hulp!Het zwembad is, mede door zijn tillift ideaal voor gehandicapten. Bovendien kan het water verwarmd worden. Op het terras rond het zwembad staan ligbedden van een hoge kwaliteit. Naast het zwembad bevindt zich de poolbar waar u uw kopje koffie of glaasje wijn kunt drinken! Zeer bijzonder is de “buiten bioscoop” met satelliet tv.Verder is er nog een buitenkeuken met gril en mobiele barbecue. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Villa Algoz - Vakantiehuis

Regio
8-12

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €2500.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Villa Algoz - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Villa Algoz - Vakantiehuis

€2500.00