Aanbieding Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis

Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis
€3079.00

Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Parterre: (keuken, woon/eetkamer, slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, ligbad, douche, wastafel, toilet), toilet, tuindeuren)Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, douche, wastafel, toilet), balkon)douche(buiten), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad( 8 x 5 m.) Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Kanfanar

Regio
Istriƫ

Land
Kroatiƫ

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3079.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Villa Sorici - Vakantiehuis

€3079.00