Aanbieding Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis

Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis
€156.00

Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Huis met 2 woningen "Via Vannocci". In het centrum van Montecatini Val di Cecina, in een voetgangerszone. Openbare parkeerplaatsen 350 m in de straat. Levensmiddelenwinkel 350 m, restaurant 300 m. Let op: Het laden en inladen van baggage is mogelijk bij het huis. Het huis is gelegen in het middeleeuwse burchtstadje. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Montecatini Val di Cecina

Regio
Toscane/Elba

Land
Italiƫ

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €156.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Via Vannocci - Vakantiehuis

€156.00