Aanbieding Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis

Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis
€1344.00

Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi huis "The Barn at Moor Hall", vrijstaand, omgeven door velden. Aan de rand van de plaats, 11.2 km van het centrum van Holt, rustige ligging, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, weide, boomgaard, vijver. Tennisbaan. Voor alleengebruik: tuin (omheind) met gazon. Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: bergruimte voor fietsen. Toegangsweg (onverharde weg). Parkeerplaats bij het huis. Winkel 4.5 km, bar 4.5 km. Golfterrein (18 holes) 21 km. Attracties in de buurt: Blakeney National Nature Reserve 18 km, Sheringham Park 20 km, Thursford Collection 13 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Holt

Regio
East of England

Land
Groot-Brittanniƫ

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1344.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis The Barn at Moor Hall - Vakantiehuis

€1344.00