Aanbieding Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis

Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis
€289.00

Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Vakantiehuis van 80 m² op een perceel (Natuurgrondstuk/tuin).Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Perstorp

Regio
Zuid Zweden

Land
Zweden

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €289.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis

€289.00
Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Huis "Perstorp". 15 m van het meer, 150 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. Levensmiddelenwinkel 10 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€344.00
Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Vakantiehuis van 80 m² op een perceel (Natuurgrondstuk/tuin).Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Vide: 2x 1-persoonsbed(den), 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€399.00
Vakantiehuis Perstorp - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Vakantiehuis van 45 m² op een perceel (Grondstuk direct aan het water).Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, WoonkamerKeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€750.00