Aanbieding Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis

Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis
€802.00

Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Appartementencomplex "Mostowa", bouwjaar 1990, gerenoveerd in 2011. In het centrum, in het district Stare Miasto, 40 km van zee. Toegangsweg tot aan het huis. Parkeerplaats bij het huis, openbare parkeerplaatsen in de straat extra. Winkel, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 100 m, bushalte 400 m. Jachthaven 400 m, golfterrein (18 holes) 23 km. Attracties in de buurt: Gdańsk 60 km, Malbork 30 km. Let op: geen lift. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Elblag

Regio
Ermland-Mazurië

Land
Polen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €802.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Mostowa - Vakantiehuis

€802.00