Aanbieding Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis

Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis
€952.00

Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, historisch huis "Campo San Luca", uit de 16e eeuw. In het centrum van Venezia, in het district San Marco, zonnige ligging, in het centrum van de stad, 70 m van het kanaal. In het huis: lift. Trappenweg naar het huis. Winkel 50 m, supermarkt 200 m, restaurant 100 m, bar, café 50 m, veerboot "Vaporetto stop Rialto" 200 m. Attracties in de buurt: Canal Grande 150 mt, Ponte di Rialto 300 mt, Piazza San Marco 300 mt. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Venetië San Marco

Regio
Veneto/Venetië

Land
Italië

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €952.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Campo San Luca - Vakantiehuis

€952.00