Aanbieding Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis

Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
€306.00

Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage, geen parkeergelegenheid. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 10 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 45 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 38 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Palamós

Regio
Costa Brava

Land
Spanje

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €306.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis

€306.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage, geen parkeergelegenheid. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen in een voetgangerszone, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 45 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 35 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€306.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach" in 2010.Huisraad: lift, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage, geen parkeergelegenheid. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal, rustig, zonnig gelegen in een voetgangerszone, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 4 m, levensmiddelenwinkel 4 m, restaurant 5 m, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, tennis 1 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 45 km, een hoofdweg in 5 m, een trambaan in 35 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€306.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, comfortabel appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, overdekt zwembad 1 km, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 38 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 28 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, comfortabel appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 50 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, overdekt zwembad 1 km, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 38 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 28 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, overdekt zwembad 1 km, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 40 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 35 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage, geen parkeergelegenheid. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 10 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 10 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 35 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 30 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, gezellig appartement "Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 50 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, overdekt zwembad 1 km, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 38 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 28 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00
Vakantiehuis Apartamentos Pal Beach - Vakantiehuis
Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Mooi, gezellig appartement " Apartamentos Pal Beach", gerenoveerd in 2010.Huisraad: lift, air-conditioning, wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.Gelegen: in het centrum van Palamós, centraal gelegen op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de plaats.Infrastructuur en afstanden: winkel 50 m, supermarkt 3 m, levensmiddelenwinkel 3 m, restaurant 5 m, baai 300 m, zandstrand 300 m, sportcentrum 1 km, golfterrein 6 km, tennis 1 km, manege 3 km, bushalte 5 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 38 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 28 km en een vliegveld in 48 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

€385.00