Aanbieding Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis

Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis
€488.00

Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Nieuw, moderne, comfortabel eengezinswoning "Alcalar V4".Huisraad: air-conditioning, wasmachine (voor alleengebruik).Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis.Gelegen: aan de rand van de plaats van Portimão, zonnig gelegen te midden van groen, in een deelgemeente. Uitzicht vanuit de woning op het landschap.In de omgeving van het huis: tuin (voor alleengebruik, omheind), openluchtzwembad (voor alleengebruik, lengte 7 m x breedte 3 m, open vanaf 01.01. tot 31 .12.), buitendouche (voor alleengebruik).Infrastructuur en afstanden: supermarkt 15 km, levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km, zandstrand 15 km, golfterrein 7 km. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Mexilhoeira Grande

Regio
Algarve

Land
Portugal

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €488.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis Alcalar V4 - Vakantiehuis

€488.00