Aanbieding Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis

Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis
€216.00

Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Oud, kindvriendelijk, eenvoudig huis voor meerdere families "240B", bouwjaar 1970, gerenoveerd in 1990.Wasmachine (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Per auto aanbevolen.Gelegen: in de deelgemeente Porto cristo novo, rustig, zonnig gelegen in een deelgemeente, aan de zee, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op de tuin.In de omgeving van het huis: terrein (voor medegebruik), tuin (voor medegebruik), ligweide (voor medegebruik), buitendouche (voor medegebruik), barbecue (voor medegebruik).Infrastructuur en afstanden: supermarkt 200 m, restaurant 200 m, zandstrand 250 m, golfterrein 10 km, tennis 300 m, manege 1 km, bushalte 400 m. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Porto Cristo

Regio
Balearen / Mallorca

Land
Spanje

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €216.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis 240B - Vakantiehuis

€216.00