Aanbieding Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis

Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis
€216.00

Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Oud, groot, kindvriendelijk huis voor meerdere families "109 C", bouwjaar 1970, gerenoveerd in 1994, omgeven door bomen.Wasmachine (voor medegebruik).Parkeergelegenheid: in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Per auto aanbevolen, voetpad, 10.Gelegen: rustig gelegen in een deelgemeente, aan de zee, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op zee, de tuin, het landschap en de plaats.In de omgeving van het huis: terrein (voor medegebruik), tuin (voor medegebruik), ligweide (voor medegebruik), buitendouche (voor medegebruik), barbecue (voor medegebruik).Infrastructuur en afstanden: supermarkt 100 m, restaurant 100 m, zandstrand 400 m, golfterrein 10 km, tennis 700 m, manege 2 km, bushalte 750 m. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Porto Cristo

Regio
Balearen / Mallorca

Land
Spanje

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €216.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis 109 C - Vakantiehuis

€216.00