Aanbieding Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis

Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis
€642.00

Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis

Vakantiehuizen vindt u bij VakantieVisie.com.Rijtjeshuis "1", bouwjaar 1996. In de plaats. Voor medegebruik: openluchtzwembad (01.06.-30.09.). Buitendouche. Voor alleengebruik: terrein (omheind), kleine tuin 15 m2. Barbecue. Eigen garage. Levensmiddelenwinkel 30 m, restaurant 10 m, bushalte 40 m, station 60 m. De foto toont de gemeenschappelijke ruimte. Het huis is gelegen op 15 m van het zwembad. Zoekt u een leuke en goedkope wintersportvakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis

Aantal Sterren
0

Plaats
Nulles

Regio
Costa Dorada

Land
Spanje

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €642.00 bij Chalet.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

 

Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Chalet
Vakantiehuis 1 Nulles - Vakantiehuis

€642.00