Aanbieding Type T4A - Bungalow

Type T4A - Bungalow
€235.00

Type T4A - Bungalow

Vakantiehuis T4A is een vrijstaand vakantiehuis op een gezellig familiepark op het heerlijke eiland Texel. Texel biedt u een veelzijdigheid aan flora en fauna en natuurlijk prachtige stranden en duinen waar u eindeloze wandelingen kunt maken. Vakantiehuis T4A heeft een fijne zithoek met open keuken. Op de begane grond bevinden zich verder een badkamer met douche en sauna en een apart toilet. Op de eerste verdieping van het vakantiehuis vindt u twee slaapkamers en de badkamer met ligbad en toilet. U beschikt over een terras met voldoende tuinmeubilair. De omgeving van het vakantiehuis is heerlijk rustgevend en nodigt tegelijkertijd uit voor recreatie. Geniet van een dagje uit met de kinderen in ecomare en het juttersmuseum of ga voor een sportieve wandeling waarbij u het verborgen leven van het wad ontdekt. Op het vakantiepark Kustpark Texel zijn diverse faciliteiten te vinden. Zo is er een subtropisch zwemparadijs waar u tijdens uw verblijf gratis gebruik van kunt maken, Turks stoombad en sauna. Ook kunt u terecht op de tennisbanen of de midgetgolfbaan. Ontdek het zelf! ** Voor de jonge gezinnen korting geeft u bij reservering de geboortedatum van uw jongste kind op. Op het moment van aankomst dient het jongste kind 4 jaar of jonger te zijn. Voor de 50+ korting geldt dat één van de gasten uit uw reisgezelschap op het moment van aankomst 50 jaar of ouder is. U dient bij het reserveren daarom naast de geboortedatum tevens het paspoort-, identiteitskaart- of rijbewijsnummer van deze gast door te geven. Bij aankomst kan hiernaar gevraagd worden. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Type T4A - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
8.2

Plaats
De Koog-Texel

Regio
Texel

Land
Nederland

Longtitude
4.76932192

Latitude
53.09047699

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €235.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Type T4A - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Type T4A - Bungalow

€235.00