Aanbieding Type KVR6B - Bungalow

Type KVR6B - Bungalow
€309.00

Type KVR6B - Bungalow

Vakantiehuis KVR6B voor 6 personen ligt tussen de thermale bronnen in de prachtige natuur van Arcen. Deze luxe vrijstaande villa is van alle gemakken voorzien en ligt op een viersterrenpark met voorzieningen voor jong en oud. Vakantiehuis KVR6B heeft 3 tweepersoonskamers (2 eenpersoonsbedden), waarvan één op de begane grond, met elk twee eenpersoonsbedden. Ook heeft u er een luxe keuken met vaaswasser, een berging met wasmachine, twee aparte toiletten, en twee badkamers waarvan één met sauna en één met ligbad. Als gast van vakantiehuis KVR6B heeft u dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Verder kunt u op het vakantiepark onder meer surfen, roeien, waterfietsen en kanoën. Het vakantiepark beschikt tot slot over een overdekt zwembad, een indoor speeltuin en trampolines. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Type KVR6B - Bungalow

Aantal Sterren
2

Plaats
Arcen

Regio
Limburg

Land
Nederland

Longtitude
6.17896223

Latitude
51.49686813

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €309.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Type KVR6B - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Type KVR6B - Bungalow

€309.00