Aanbieding Type CP4 - Bungalow

Type CP4 - Bungalow
€215.00

Type CP4 - Bungalow

Vakantie-appartement CP4 ligt aan het water op het luxe vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis, Zeeland. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Cape Helius heeft een jachthaven aan het Haringvliet en binnen enkele minuten lopen bent u op het strand. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. Er zijn twee slaapkamers met allebei twee eenpersoonsbedden en één badkamer met een ligbad en een aparte douche. “Tip: ga vanuit het nabijgelegen dorpje Zierikzee op zeehondensafari; een ervaring voor jong en oud!” - Tatiana Giromus, inkoopagent Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Type CP4 - Bungalow

Aantal Sterren
3

Plaats
Hellevoetsluis

Regio
Zuid-Holland

Land
Nederland

Longtitude
4.12262011

Latitude
51.82302094

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €215.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Type CP4 - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Type CP4 - Bungalow

€215.00