Aanbieding Trilo 4 - Vakantiehuis

Trilo 4 - Vakantiehuis
€350.00

Trilo 4 - Vakantiehuis

De residentie ligt op zes km afstand van de kust of Vieste, dichtbij de zee en het nationaalpark Gargano. Ideaal voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een vrije vakantie, met ontspanning en amusement, de residenties is de realisatie van uw onbezorgde zomervakantie. Het complex heeft 53 accommodaties, waarvan 49 prive mini-villa's, deze vindt u allemaal in een gigantische tuin van het complex vol bloemen en groen. Het resort is compleet met een groot zwembad voor de volwassenen en er is er een voor de kinderen, een restaurant waar u kunt kiezen tussen de smakelijke zeevruchten en de typische keuken van Puglia, evenals de pizzeria. De bar, met het rustige terras, biedt een ideale omgeving voor ontspannen momenten. Binnen de residentie kunnen de gasten tennis spelen, miniatuur golfen, tafeltennissen, de speeltuin voor de kinderen. De gasten kunnen ook gebruik maken van de grote parkeerruimte, een buitenbioscoop en een prive strand wat afspraken heeft met het resort, het is te bereiken met het minibusje. De residentie organiseert smaakvolle avonden voor de gasten en er is amusement voor jong en oud. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Trilo 4 - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €350.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Trilo 4 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Trilo 4 - Vakantiehuis

€350.00