Aanbieding Tavira Penthouse - Vakantiehuis

Tavira Penthouse - Vakantiehuis
€495.00

Tavira Penthouse - Vakantiehuis

Tavira Penthouse is een modern en stijlvol appartement. De vakantiewoning heeft een eigen dakterras waarvandaan men een prachtig uitzicht heeft over de daken van Tavira naar het natuurgebied Ria Formosa en de zee. Het appartement maakt deel uit van een klein complex van vakantiewoningen met een groot gemeenschappelijk zwembad. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Tavira Penthouse - Vakantiehuis

Regio
4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €495.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Tavira Penthouse - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Tavira Penthouse - Vakantiehuis

€495.00