Aanbieding Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow

Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow
€549.00

Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow

Vakantiehuis Schapen in de Wei (10 pers) is gelegen in het noordelijkste puntje van het waddeneiland Texel, vlakbij vuurtoren, duinen en strand, op een zeer verzorgd bungalowpark. Uniek is het aangrenzende natuurgebied De Slufter waar de Noordzee nog vrij spel heeft. Op het park treft u vele faciliteiten zoals diverse restaurants, supermarkt, midgetgolf, souvenirwinkel, een binnen- en buitenzwembad, een golfbaan, en vele andere faciliteiten aan. Voor kinderen is er een overdekt Kinder Speelparadijs en een stoer buitenspeelterrein. Ook kunt u op het park fietsen huren, waarmee u richting duin en strand kunt fietsen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
9.5

Plaats
de Cocksdorp-Texel

Regio
Texel

Land
Nederland

Extra Omschrijving
Indoor "glow in the dark" midgetgolfbaan. Lasergame

Longtitude
4.87265158

Latitude
53.17246628

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €549.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Schapen in de Wei 10 pers - Bungalow

€549.00