Aanbieding Relais 2405 - Vakantiehuis

Relais 2405 - Vakantiehuis
€650.00

Relais 2405 - Vakantiehuis

Uw accommodatie ligt in een elegante villa op slechts 3 km afstand van een van de mooiste kunststeden: Florence. De villa ligt op een groot park, tussen de Florentijnse heuvels en is opgedeeld in 5 appartementen. Deze villa behoort tot een boerderij, die wijn en olijfolie produceert. Bij de voorzieningen horen een zwembad, een ruim overdekt terras en een gezamenlijke barbecue. Vanaf het terras kunt u genieten van het panoramische uitzicht over de heuvels en de oude steden Fiesole en Florence. Bij de hoofdingang stopt een bus die meerdere malen per dag naar Florence gaat. Deze accommodatie is de perfecte locatie voor gasten, die van de rust van het platteland willen genieten, maar die ook van de levendigheid van een grote stad houden. De verhuurder organiseert op verzoek mountainbiketours en wandelingen in de bosrijke omgeving. Indien u wenst kunt u van het treinstation of het vliegveld opgehaald worden. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Relais 2405 - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €650.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Relais 2405 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Relais 2405 - Vakantiehuis

€650.00