Aanbieding Quinta Amarela - Vakantiehuis

Quinta Amarela - Vakantiehuis
€1055.00

Quinta Amarela - Vakantiehuis

Quinta Amarela is een zeer sfeervolle en mooi gerestaureerde Portugese villa. Dit mooie vakantiehuis is stijlvol ingericht. Overweldigend is het weidse uitzicht; vooral ook vanaf het dakterras, waarvandaan zelfs de zee te zien is. Rondom zijn verschillende terrassen en zitjes waar al naar gelang zon en wind altijd een heerlijke plek om te vertoeven kan worden gevonden. Het mooie zwembad heeft nog een apart badje waar kinderen kunnen poedelen. Voor bbc liefhebbers is er een gemetselde barbecue.De villa biedt plaats aan 6 personen. Vlak naast het huis (30m er naast) staat nog een klein charmant huis (zie Casa Amarela op de website). Dit kan er extra worden bijgehuurd voor een eventueel 1 of 2 personen meer. Prijzen zie prijslijst. Tijdens uw verblijf wordt dit huisje niet apart verhuurd, zodat u volledige privacy hebt. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Quinta Amarela - Vakantiehuis

Regio
6-8

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1055.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Quinta Amarela - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Quinta Amarela - Vakantiehuis

€1055.00