Aanbieding Parkvilla - Bungalow

Parkvilla - Bungalow
€135.00

Parkvilla - Bungalow

Vakantiehuis Parkvilla ligt aan de rand van het park waardoor het heerlijk rustig is. Deze nieuwe bungalow beschikt over een woonkamer met sfeerhaard en een open keuken. Op de begane grond vindt u een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Op de eerste etage vindt u twee slaapkamers en nog een badkamer. In een van de slaapkamers op de eerste etage is een infraroodsauna voor twee personen aanwezig. Er is een centrale parkeerplaats voor uw auto. Bij de bungalow kunt u uw bagage in- en uitladen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Parkvilla - Bungalow

Aantal Sterren
3

Plaats
Hoenderloo

Regio
Gelderland

Land
Nederland

Longtitude
5.91103077

Latitude
52.12044525

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €135.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Parkvilla - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Parkvilla - Bungalow

€135.00