Aanbieding Meerkoet met fluistersloep - Bungalow

Meerkoet met fluistersloep - Bungalow
€209.00

Meerkoet met fluistersloep - Bungalow

Let op! Voor de maand november (aankomst 31 oktober t/m aankomst 28 november) geldt de volgende actie (op basis van 2 personen): Huursom weekend en midweek: €199,- Inclusief alle bijkomende kosten! Uitgezonderd: borg € 100,- Voor de 3e of 4e persoon wordt toeristenbelasting per persoon per nacht en het bedlinnen in rekening gebracht. Speciaal voor deze actie is het huren van een fluistersloep mogelijk voor maar € 25,-. Vakantiehuis Meerkoet ligt direct aan het water en u heeft de beschikking over uw eigen elektrische sloep. Deze ligt voor u klaar aan de aanlegsteiger. Meerkoet is een gelijkvloers chalet met een nette woonkamer en open keuken. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche. Via de tuindeuren bereikt u het terras. De tuin ligt direct aan het water. Van november t/m maart wordt de sloep niet aangeboden Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Meerkoet met fluistersloep - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
8.5

Plaats
Giethoorn

Regio
Overijssel

Land
Nederland

Soort Accomodatie
Eigen aanlegsteiger

Longtitude
6.09063959

Latitude
52.72455597

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €209.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Meerkoet met fluistersloep - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Meerkoet met fluistersloep - Bungalow

€209.00