Aanbieding MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis

MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis
€413.00

MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis

De Residence Club**** MMV Isola 2000 Les Terrasses d'Isola, ligt slechts 200m vanaf de skipistes, startklaar voor een sportvakantie in het hart van dit resort, u beleeft plezier aan de schitterende locatie. De vakantie club is zeer goed ingericht met een verwarmd binnenzwembad en 200m2 aan ontspanningsruimte. Perfect voor rustige dagen zonder veel actie en voor ontspanning na een actieve dag. Het appartement is met grote zorg modern en warm ingericht met kleuren geinspireerd door de Middellandse Zee, alles voor een comfortabel verblijf.       Met het huren van een appartement op het resort Isola 2000 geniet u op het familie resort, in het hart van de Zuidelijke Alpen. Het ligt prachtig dichtbij Italië en Nice, met veel groen en zonneschijn, deze staan garant voor een fantastische vakantie. De sterkte van de residentie club; - de ligging in het hart van het resort - het verwarmde binnenzwembad - de mini club - de moderne inrichting Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €413.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
MMV ISOLA Terrasses dIsola S63 3p 6pF - Vakantiehuis

€413.00