Aanbieding Landal West Terschelling 2CA - Bungalow

Landal West Terschelling 2CA - Bungalow
€129.00

Landal West Terschelling 2CA - Bungalow

Het appartement beschikt over een gezellige zit-en eethoek. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de slaapkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamer beschikt zowel over een douche als bad. Op uw balkon of terras kunt u buiten goed vertoeven. Parkfaciliteiten (tegen betaling): Diverse speelautomaten/poolbiljart, brasserie met terras, broodjes- en ontbijtservice, fietsverhuur, taxivervoer Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Landal West Terschelling 2CA - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
9

Plaats
West-Terschelling

Regio
Friesland

Land
Nederland

Extra Omschrijving
Was/droog combinatie

Longtitude
5.21976995

Latitude
53.36704254

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €129.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Landal West Terschelling 2CA - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Landal West Terschelling 2CA - Bungalow

€129.00