Aanbieding Il Patio A1 - Vakantiehuis

Il Patio A1 - Vakantiehuis
€340.00

Il Patio A1 - Vakantiehuis

Dit appartement ligt op een mooie vakantiepark gelegen bij de schitterende stad Cefalù, op het eiland Sicilië. Op ca. 250m afstand vindt u een schilderachtige baai bestaande uit een zandstrand en kliffen. Het complex beslaat een grondstuk van ongeveer 8.000m² en is opgedeeld in meerdere villa´s. Elke villa bestaat uit drie woningen op de begane grond. Het complex is rustig gelegen en biedt een fraai uitzicht over zee en de bergen. De gasten kunnen gebruik maken van het grote zwembad (10mx20M) voorzien van parasol en ligstoelen. Bij de voorzieningen van het complex horen ook een barbecue, een jeu-de-boules baan, een tafel tennis een kleine speelplaats en een eigen parkeerplaats. Deze woning kunt u elke gewenste dag huren behalve de periode 25/07 t/m 21.08 Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Il Patio A1 - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €340.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Il Patio A1 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Il Patio A1 - Vakantiehuis

€340.00