Aanbieding Il Belvedere - Vakantiehuis

Il Belvedere - Vakantiehuis
€550.00

Il Belvedere - Vakantiehuis

Deze boerderij ligt in Vernazzano, een klein gehucht tussen Tuoro Sul Trasimeno en Passignano. Het gehucht bestaat uit een straat, waar een kleine bar is. Aan het einde van de straat ligt deze oude stenen boerderij, waar het figuur van een piraat in de muur is gemetseld. Het huis bestaat uit 6 appartementen: drie op de begane grond, twee op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Het huis is rustig gelegen temidden van olijfbomen. De gasten van het huis kunnen gebruik maken van een mooi zwembad (6x14m) omgeringd door olijfbomen die een prima schaduw bieden op hete zomerdagen. Er staat de gasten ook een wasmachine ter beschikking. De tegenwoordige eigenaar, een graaf, heeft het huis met veel toewijding verbouwd en gerestaureerd, zodanig dat alles aan de buitenzijde in de oude staat gelaten is. Dit geeft de boerderij een prachtige authentieke uitstraling. Uw auto kan naast of achter de boerderij geparkeerd worden. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Il Belvedere - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €550.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Il Belvedere - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Il Belvedere - Vakantiehuis

€550.00