Aanbieding Havenblik - Bungalow

Havenblik - Bungalow
€179.00

Havenblik - Bungalow

Vakantiehuis Havenblik is een zespersoonsbungalow aan de haven met direct uitzicht op de boten. De woonkamer is comfortabel ingericht met een zithoek, een eetgedeelte en een open keuken. Op de eerste etage van Havenblik heeft u drie slaapkamers, waarvan twee met ieder een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Twee slaapkamers beschikken over een gedeeld dakterras met uitzicht over de haven. Er zijn verder een badkamer met bad en een tweede badkamer met douche. Vanuit de woonkamer van vakantiehuis Havenblik komt u op het terras met tuinmeubilair. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Havenblik - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
8.9

Plaats
Heel

Regio
Limburg

Land
Nederland

Longtitude
5.88217735

Latitude
51.17850876

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €179.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Havenblik - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Havenblik - Bungalow

€179.00