Aanbieding Gon 89 - Vakantiehuis

Gon 89 - Vakantiehuis
€654.00

Gon 89 - Vakantiehuis

Deze vakantiehuizen vindt u in de stad Békészszentandrás, aan de oever van het binnenwater van de rivier Harmas Körös. Elk van de comfortabele huizen heeft een eigen plek aan de Körös, zo kunt u werkelijk ontspannen in de natuur. In de achtertuin van de meeste huizen vindt u een aanlegsteiger en bij veel huizen liggen boten of waterfietsen. Een bedrijf in de buurt biedt diverse activiteiten zoals boottochten op de Körös rivier, of riviervissen en zelfs nachtvissen. U kunt ook van de gebaande wegen af met een off-road excursie, paardrijden, paintballen met vrienden of gewoon fietsen huren. U zult zich hier niet vervelen. Al deze activiteiten kunt u ter plaatse regelen. De zwembaden en jacuzzi's bezorgen u een comfortabel en rustig verblijf. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Gon 89 - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €654.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Gon 89 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Gon 89 - Vakantiehuis

€654.00