Aanbieding Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis

Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis
€415.00

Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis

Dit prachtig gelegen vakantiedorp bevindt zich aan de oostzijde boven het dorpje Thalfang in de Hunsrück en is een ideaal uitgangspunt voor excursies naar de Eifel, de Rijn, de Moezel en Luxemburg. Het meer dan 1.000 jaar oude Thalfang ligt aan de voet van de Erbeskopf. Deze is 818 m hoog de hoogste berg in de regio Rheinland- Pfalz. In en rondom het dorpje Thalfang vindt u een bosrijke natuur en ademt u lucht in, die tot de zuiverste in Duitsland behoort. Dit ruim opgezette en idyllisch gelegen vakantiedorp biedt meer dan 100 comfortabel uitgeruste vakantiehuizen of -woningen voor 1 tot 4 personen. Het park heeft goede voorzieningen zoals een receptie, restaurant met bar en ruim terras (ook afhaalmogelijkheden), broodjesservice (seizoen), kinderopvang vanaf 3 jaar (seizoen), kegel- en bowlingbanen, tafeltennistafel, wasmachineruimte, minigolf, beautysalon, speeltuin en speelweide. Gastvrijheid in een natuurlijke ambiance biedt het restaurant u culinaire specialiteiten. Daarbij heeft u de gelegenheid te kiezen tussen de stijlvolle atmosfeer in het restaurant met ruim terras of voor een gemoedelijk bijeenzijn in de Schinderhannes-kelder. Het restaurant zijn beide gelegen op het park. De alledaagse bezigheden vergeten en in Duitslands zuiverste lucht kracht bijtanken in de tennishal doet bij vele tennisfans het hart sneller slaan. Het op het park gelegen fitnesscentrum Casa Olympica is een grote ruimte met fitness-apparaten. Ervaren instructeurs helpen u op professionele wijze het fitness te leren kennen. Wilt u een keer helemaal goed ontspannen en een hete cabine voor lichaam en geest meemaken? Dan bevelen wij u de öffentliche sauna en of het stoombad in het het gezondheids- en ontspanningcentrum in Thalfang aan, gelegen aan de rand van het vakantiepark(400 m). Tevens gratis toegang in het overdekte zwembad van het dorp (op 500 m) met een apart kinderbad en een jacuzzi deel en in de zomermaanden gratis entree in het grote openlucht zwembad van Morbach op ca. 15 km met een groot zwembad, apart kinderbad, apart peuterbad en waterglijbaan. In de maanden juli en augustus is er een animatie team voor jong en oud aanwezig. Het is mogelijk om een accommodatie geschikt voor gehandicapten te boeken. Wij bieden gratis rolstoelopritten aan. In Thalfang is een paramedische winkel. Hier is het voor gasten mogelijk om verschillende hulpmiddelen te huren (rolstoel etc.). In de accommodatie zelf, hebben de badkamers geen lage instap en de deuren hebben een normale breedte. Wij helpen u graag voor boeking met het vinden van het passende accommodatietype op ons park Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €415.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Ferienhaus Typ D Standard - Vakantiehuis

€415.00