Aanbieding Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis

Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis
€650.00

Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis

De residentie ligt op een prachtige lokatie vlakbij de Mont Blanc en biedt veel privacy. Het heeft een mooi panoramisch uitzicht en is omringt door veel groen en tientallen verschillende soorten bloemen. De residentie heeft een restaurant, een bar, pizzeria en een wasserette. Vanaf uw appartement kunt u de wandelpaden volgen die u naar het nabijgelegen meer voeren. Er is een tennisbaan, een speelplaats en er is een mooi mountainbike parcours aangelegd. In Pila worden veel activiteiten georganiseerd, in het bijzonder voor kinderen. Zowel in de zomer als in de winter is er veel te doen in en rondom Pila. Pila heeft ongeveer 70 km perfect onderhouden skipiste's. U kunt er skieen en snowboarden en u kunt les nemen op de plaatselijke skischool. Op ongeveer 16 km vindt u de stad Aosta, bereikbaar met de auto maar ook heel gemakkelijk met de 'cabinovia'(kabelbaan). Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €650.00 bij Bungalow.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalow
Ciel Bleu 78 - Vakantiehuis

€650.00