Aanbieding Chalet de Lemmer - Bungalow

Chalet de Lemmer - Bungalow
€405.00

Chalet de Lemmer - Bungalow

Knus chalet aan het water op een marinapark in het bekende en gezellige vissersdorp Lemmer, op slechts 20 min. rijden van Sneek. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u zo naar de Friese meren en het IJsselmeer. Een ideale plek dus voor de zeil- en watersportliefhebber! Bent u meer een strandliefhebber, dan zult u zich zeker vermaken aan het IJsselmeerstrand (op ongeveer 1 km). Er is ruimte om te vliegeren op de dijk en fietsers kunnen mooie tochten maken door de bossen van Gaasterland. Het gezellige Chalet de Lemmer is in marinestijl ingericht. U heeft er een open keuken en een woonkamer met uitzicht op het water. Er zijn twee slaapkamers en een fijne badkamer met ligbad en aparte douche. Lekker buiten zitten kunt u op het houten terras dat direct aan het water ligt. Het marinapark ligt in het hart van een dynamisch recreatiegebied welk maar liefst drie natuurlijke en cultuurrijke provincies bestrijkt: Friesland, Flevoland en Overijssel. Het water waaraan de vakantiehuizen liggen, staat in open vaarverbinding met al deze mooie watersportgebieden. Beschikt u niet over een eigen boot? Dan kunt eenvoudig via het park een sloep, tour- of visboot huren, welke bij uw vakantiehuis aan de steiger afgemeerd wordt. Op het park vindt u, ook weer direct aan het water, restaurant 'De Eerste Aanleg'. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijke maaltijd of verkoelend drankje in de pub, maar ook voor uw vergeten boodschappen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Chalet de Lemmer - Bungalow

Aantal Sterren
2

Klantbeoordeling
9.2

Plaats
Lemmer

Regio
Friesland

Land
Nederland

Longtitude
5.68256569

Latitude
52.85042572

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €405.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Chalet de Lemmer - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Chalet de Lemmer - Bungalow

€405.00