Aanbieding Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow

Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow
€145.00

Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow

Te midden van de Zuid-Hollandse duinen vindt u Chalet Zeeparel 5-pers. Dit vakantiehuis ligt op een gezellig familiepark aan de rand van Noordwijk. Het vakantiepark is uitermate geschikt voor kinderen: er zijn een buitenzwembad en diverse speelmogelijkheden. Op 2,5 km vindt u het rustige gedeelte van het Noordwijkse strand. Het vrijstaande Chalet Zeeparel 5-pers. beschikt over een woonkamer met schuifdeuren en een compleet ingerichte open keuken. Er zijn twee slaapkamers: één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. Tip: ga een dagje naar pretpark Duinrell, dit bevindt zich op 20 autominuten van het Chalet Zeeparel 5-pers.! Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow

Aantal Sterren
3

Klantbeoordeling
8.3

Plaats
Noordwijk

Regio
Zuid-Holland

Land
Nederland

Longtitude
4.48995399

Latitude
52.28686523

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €145.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Chalet Zeeparel 5 pers - Bungalow

€145.00