Aanbieding Casa em Cima - Vakantiehuis

Casa em Cima - Vakantiehuis
€790.00

Casa em Cima - Vakantiehuis

Casa em Cima. Huis op de top.. Helemaal op de top ligt het huis niet, maar vanuit de plaats Loulé moet er wel een paar honderd meter worden geklommen. En de beloning is er dan ook naar: een geweldig panorama naar de kust! De villa is een modern romantisch huis met een vleugje Moorse stijl en een eigen zwembad van 32 m2. Centraal punt van het huis is de grote leefkeuken met Boretti fornuis en eettafel. Vanuit deze keuken en de woonkamer is er toegang tot het terras en zwembad. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa em Cima - Vakantiehuis

Regio
4

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €790.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa em Cima - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa em Cima - Vakantiehuis

€790.00