Aanbieding Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis

Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis
€410.00

Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis

Dit luxe vakantieappartment met een grootte van 132m2 is gebouwd in 2008. Het heeft een heel goede ligging: aan de rand van het historische centrum van Tavira. Vanuit het appartement loopt u zo het centrum in.Het bijzondere van dit dorpshuis is het 26m2 grote dakterras.Op het dakterras vind u een tafel, stoelen, sofa's en ingebouwde barbecue en een ijskast. Ookkunt u gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad!Voor koelte in de zomer en warmte in de winter zorgt de airconditioning. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis

Regio
2-6

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €410.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa dos Bombeiros - Vakantiehuis

€410.00