Aanbieding Casa do Moleiro - Vakantiehuis

Casa do Moleiro - Vakantiehuis
€850.00

Casa do Moleiro - Vakantiehuis

Villa Casa do Moleiro is prachtig vakantiehuis gebouwd in de stijl van de Algarve. Het huis stamt uit 1914 en is in 2008 totaal gerenoveerd met inachtneming van karakter en typische eigenschappen. Mooie contrasten tussen oude muren en moderne architectuur met luxe materialen maken het vakantiehuis tot een spannende belevenis! Het zwembad harmonieert apart met het deels nog traditionele grondstuk met vele olijfbomen. Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa do Moleiro - Vakantiehuis

Regio
9

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €850.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa do Moleiro - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa do Moleiro - Vakantiehuis

€850.00