Aanbieding Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis

Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis
€445.00

Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis

Klein maar zeer fijn. Dat geldt zeker voor de drie studio's die wij aanbieden in Casa do Cerro. De speels gebouwde Casa do Cerro bestaat uit het hoofdhuis waar de Nederlandse eigenaar woont, met in de “vleugels” van de villa twee studio's. De derde studio staat apart naast het huis. Ieder studio heeft zijn eigen privéterras met mooie uitzichten. Gemeenschappelijk is het grote ronde zwembad met een diameter van 8m. Hier zijn ook mooie terrassen met ligbedden. Alle studio's zijn zeer comfortabel en compleet ingericht. Airconditioning en vloerverwarming zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Het huis met zijn 2.5 hectare grote grondstuk ligt middenin de weelderige natuur aan de voet van de “ Cerro de Cabeca”. De laatste 800m naar het huis is een goed te berijden zandweg. De eigenaar van Casa do Cerro maakt georganiseerde boottochten door de lagunes van het natuurpark “Ria Formosa” . Zoekt u een leuk en goedkoop vakantiehuis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis

Regio
2

Land
Portugal

Soort Accomodatie
Vakantiehuizen

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €445.00 bij Portucasa.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

We houden van dorpjes en stadjes die niet door het massatoerisme overspoeld worden, van afgelegen stranden, mooie natuurgebieden, lekker eten en drinken en een cultuur waarin plaats is voor de Portugese gastvrijheid. We hebben al deze aspecten ontdekt in de verschillende delen van Zuid-Portugal. We hopen dat we die ontdekkingen met u kunnen delen door goede huizen aan te bieden in die gebieden vol zon, sfeer en rust.

Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Portucasa
Casa do Cerro Studio 1 - Vakantiehuis

€445.00