Aanbieding Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow

Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow
€119.00

Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow

Chalet Casa di Rialto is een vrijstaande chalet voor 5 personen in Lichtenvoorde. Het park bevindt zich in de Gelderse Achterhoek tussen vijverpartijen, de bossen, weides en akkers. Ontdek de prachtige omgeving en geniet op het park zelf optimaal van uw rust. Vakantiechalet Casa di Rialto is geheel gelijkvloers. U beschikt over een moderne woonkamer met een open keuken en er zijn twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren loopt u zo het terras op. De inrichting/indeling kan onderling verschillen. Zoekt u een goedkope bungalow, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow

Aantal Sterren
2

Plaats
Lichtenvoorde

Regio
Gelderland

Land
Nederland

Longtitude
6.56126308

Latitude
52.00901794

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €119.00 bij Bungalowsxl.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Welkom op onze website Bungalow XL! Mijn naam is Tatiana. Samen met mijn collega’s hebben we een veelzijdig aanbod aan bungalowparken geselecteerd. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe bungalows en vakantieparken om ons aanbod uit te breiden en te vernieuwen. Door de nauwe samenwerking met de bungalowparken, kunnen wij ervoor zorgen dat de beschikbaarheid altijd actueel is, tot op de dag van aankomst. Reserveren kan eenvoudig online of telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend, zodat wij u ten alle tijde kunnen adviseren. Wij wensen u veel voorpret op BungalowXL en alvast een geweldige vakantie!

 

Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Bungalowsxl
Casa di Rialto Résidence Lichtenvoorde - Bungalow

€119.00